index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

Odgođena sjednica Gradskog vijeća

Sjednica Gradskog vijeća, koja se trebala održati u utorak, 3. kolovoza, ...

Split_3.jpg... s početkom u devet sati, a na kojoj se trebalo raspravljati o izboru ravnatelja Ustanove za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom „DES“ – Split, neće se održati.

Na sjednici se trebalo raspraviti o davanju prethodne suglasnosti za imenovanje ravnatelja „DES“-a, a na temelju prijedloga za izbor Upravnog vijeća ove Ustanove. Međutim, Upravno vijeće je poništilo Natječaj na temelju kojeg je Gradskom vijeću predložilo izbor ravnatelja. Naime, Upravno vijeće je, na sjednici održanoj 30. srpnja, ustanovilo da, zbog propusta pravne službe Ustanove, uvjeti u objavljenom Natječaju za izbor i imenovanje, koji je bio objavljen u „Slobodnoj Dalmaciji“ 4. lipnja ove godine, nisu u skladu s odredbama važećeg Statuta Ustanove. Stoga je Upravno vijeće povuklo svoj prijedlog, dostavljen Gradskom vijeću, ocjenjujući da je bespredmetno o njemu voditi raspravu i odlučivati. Slijedom toga predsjednica Gradskog vijeća, Nevenka Bečić, je i donijela odluku o neodržavanju sjednice.

Upravno vijeće je na spomenutoj sjednici donijelo odluku da se raspiše novi natječaj, sukladno uvjetima važećeg Statuta, pri čemu je od pravne službe Ustanove zatraženo da tekst novog natječaja objavi u „Slobodnoj Dalmaciji“ u što kraćem roku.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba