index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Sustipan /4/

Prijem za vrhunske športaše Anđelu Mužinić i Dina Sinovčića

Prije 30 godina se nije moglo razgovarati o paraolimpizmu kao takvome, a vi danas ne samo da pomičete granice nego i otvarate prozore ljudima koje to još nisu vidjeli, kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara ...

2019_10_03_Dino i Anđela A.jpg ... čestitajući na današnjem prijemu u Gradskoj upravi izvanredne športske uspjehe Anđeli Mužinić, osvajačici brončane medalje na Europskom prvenstvu u parastolnom tenisu u Helsingborgu i Dinu Sinovčiću za zlatnu medalju u disciplini 100 m leđno u kategoriji S6 na Svjetskom paraplivačkom prvenstvu u Londonu. Njihova su odličja, kako je kazao, izniman uzor cijelom paraolimpijskom športu u našem gradu, a angažman njihovih roditelja ohrabrujući je poticaj svima čija djeca imaju neki invaliditet.

2019_10_03_Dino i Anđela B.jpgUz Anđelu i Dina, te predsjednika Športskog saveza invalida grada Splita Miju Bakića,  na prijemu su bili sportaš Ante Rađa, Slobodan Glavčić, izbornik reprezentacije i trener Dina Sinovčića, Tomislav Prusac, fizioterapeut, Roberto Zidar, predsjednik HPPS i PK „Cipal“; Miro Renić, tajnik PK „Cipal“, Mia Šikoronja, trenerica Anđele Mužinić još od 2011. godine, inače trenerica reprezentacije Hrvatske u stolnom tenisu kao i Hrvoje Kujundžić, stručni suradnik ŠSI .
 
Kao uspomenu na ovaj susret gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je ovo športsko izaslanstvo primio zajedno pročelnikom Službe društvenih djelatnosti Matom Omazićem vrhunskim sportašima prigodno je uručio zlatni i brončani tanjur s posvetom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba