index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

Race for the cure

Najveći svjetski događaj u borbi protiv raka dojke, utrka THINK PINK, koja okuplja milijune ljudi u više od 140 gradova širom svijeta, ove će se godine po prvi put održati u Hrvatskoj i to u Splitu, u nedjelju, 29. rujna sa startom na Rivi u 11 sati.

2019_09_27_Race for the CURE E.jpg Svoju podršku ovom događaju dali su danas i djelatnici gradske uprave zajedno s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i njegovim zamjenicima Jelenom Hrgović Tomaš i Ninom Velom.

Cilj je ove globalne javnozdravstvene manifestacije smanjenje smrtnosti od raka dojke, promoviranje ranog otkrivanja bolesti kao i davanje potpore onima koji se od njega liječe. Utrku u Split dovodi Županijska Liga protiv raka – Split, udruga koja već 52 godine radi na prevenciji i smanjenju smrtnosti od raka.

2019_09_27_RFTC-Split-2019-Poster-WEB.jpgZgrada gradske uprave, Banovina, u noći sa subote na nedjelju, uoči samog događaja RACE FOR THE CURE zasvijetlit će ružičastom bojom.

Ako niste, još se možete prijaviti online na www.zlpr.hr ili sutra, 28. rujna 2019. cijeli dan na štandu Županijske lige protiv raka na Rivi. Trka nije natjecateljskog već revijalnog karaktera, svrha je pomoći podizanju svijesti o ovoj bolesti, osnažiti one koji su prošli ili prolaze kroz bolest i spasiti makar jedan život.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba