index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Povodom Dana policije gradonačelnik odlikovao zaslužne policajce

Povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila Arkanđela, gradonačelnik Andro Krstulović Opara tradicionalno je uručio javna priznanja i odlikovao Medaljom Grada Splita trojicu istaknutih policijskih službenika.

2019_09_25_Nagrađeni policajci C.jpg Stjepan Ćubelić, kontakt policajac II. Policijske postaje u zvanju policijski narednik i Željko Perišić, prometni motociklist u Postaji prometne policije Split u zvanju policijski narednik nagrađeni su Medaljom Grada Splita za istaknuti rad koji se posebno ističe po profesionalnosti, samoinicijativnom djelovanju, požrtvovnosti i suradnji s građanima i gradskim službama. Blaž Prcela, policajac u I. policijskoj postaji Split svoju je Medalju zaslužio iznimnim radom na terenu osobito po problematici javnog reda i mira, sigurnosti, represivno preventivnih aktivnosti te povoljnog stanja sigurnosti na užem području grada Splita.

2019_09_25_Nagrađeni policajci A.jpgČestitavši nagrađenima, gradonačelnik Andro Krstulović Opara iskazao je zahvalnost svim policajcima i policijskim službenicima, na čelu s Draženom Vitezom, načelnikom PU Splitsko-dalmatinske, na svakodnevnim predanim aktivnostima kojima Split čine sigurnim gradom za sve njegove građane i posjetitelje. Zahvalnost i čestitke uz gradonačelnika Krstulovića Oparu izrazili su i gradski vijećnici Stipe Božić i Ante Jukić. Pohvalivši suradnju s Gradom i gradonačelnikom, načelnik Vitez podvukao je imperativ sigurnosti koja je u Splitu na visokoj razini a koja će zajedničkom suradnjom u budućnosti biti podignuta na još veću razinu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba