index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Uvođenje Sustava lokalne riznice Grada Splita

U zgradi Gradske uprave održan je sastanak na kojem je predstavljen rad na projektu uvođenja sustava lokalne riznice Grada Splita.

2019_09_25_sustavi riznice.jpg Osim predstavnika Grada na sastanku su sudjelovali predstavnici svih Proračunskih korisnika Grada kao i predstavnici proizvođača SPI (Sustav poslovnih informacija) rješenja tvrtke Libusoft Cicom d.o.o. 
Riznica predstavlja važno područje u sustavu financijskog upravljanja i kontrola jer poslovanje preko riznice u pravilu znači efikasniju kontrolu i racionalnije upravljanje prihodima i rashodima odnosno učinkovito upravljanje ukupnim proračunskim sredstvima. Pretpostavka za uvođenje rizničnog poslovanja na razini proračuna i proračunskih korisnika Grada Splita je implementacija jedinstvenog računovodstveno - informacijskog sustava.
Planiranje implementacije započinje analizom postojećeg stanja, edukacijom i aktivnostima na zajedničkom planiranju proračuna za 2020. godinu sa projekcijama 2021. i 2022. godine.
Zbog brojnosti dionika potpuna implementacija Sustava lokalne riznice očekuje se do kraja 2020. godine SPI sustav lokalne riznice je jedinstveni informacijski sustav koji će povezati proračunske korisnike s nadležnim proračunom Grada te omogućiti što jednostavniju, bržu i kvalitetniju suradnju u procesima planiranja, izvršavanja, računovodstvenih obrada i izvješćivanja.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba