index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

Svečano proslavljen Dan policije

Zamjenik gradonačelnika Splita Nino Vela nazočio je svečanoj akademiji koja je u povodu Dana policije održana u Vili Dalmacija.

2019_09_23_Dan policije 002.jpg Od Domovinskog rata do današnjih dana, kako je rekao zamjenik Vela, hrvatski policajci uvijek su bili ponos svoga grada i domovine Hrvatske. Split je siguran grad, a Hrvatska sigurna zemlja, kako za njene građane tako i za brojne turiste i posjetitelje, naglasio je, među ostalim, Vela u svom obraćanju uzvanicima na današnjoj proslavi blagdana svetog Mihovila, nebeskog zaštitnika hrvatske policije.

2019_09_23_Dan policije 005.jpg„Često nismo ni svjesni čemu ste sve izloženi kako bismo svi mi, naše obitelji djeca imali miran i bezbrižan san. Hvala vam na tome“, poručio je zamjenik splitskog gradonačelnika. Akademija je bila i prilika da načelnik PU Splitsko-dalmatinske Dražen Vitez najboljim policijskim službenicima uruči priznanja za njihov rad u prošloj godini. Današnjoj akademiji nazočili su brojni uzvanici, među njima i predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, HRM-a, Specijalne policije, saborski zastupnici te predstavnici policije susjedne BiH.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba