index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Otvoren športski centar na Mejašima

Na radost brojnih malih i velikih stanovnika kotara, uz obilje plesa i glazbe, večeras je otvoren dugoočekivani Športski-rekreacijski centar na Mejašima. Centar, vrijedan 1,5 milijuna kuna, nalazi se neposrednoj blizini osnovne škole, a raspolaže s čak pet dječjih, dva nogometna i jednim košarkaškim igralištem.

2019_09_12_Mejaši A.jpg Ovo je najljepša slika Mejaša - proširena škola, nova igrališta i puno sretne djece! Draga djeco, čuvajte ova igrališta kako bi i generacije nakon vas u njima guštala. U ovoj godini napravili smo 13 igrališta.  Napravit ćemo ih još da svatko dijete u Splitu, ispred svoje kuće, može uživati u svom igralištu. Što je ljepše od dječjeg žamora i veselja na jednom igralištu - kazao je na otvorenju gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je sa suradnicima obišao novi Športsko-rekreacijski centar.

2019_09_12_Mejaši D.jpgS nekoliko prigodnih riječi obratio se i predsjednik Gradskog kotara Mejaši Vice Mihanović kazavši, među ostalim, da se vrijednost novog centra najbolje može izmjeriti količinom decibela dječjeg smijeha koji će odzvanjati sa športskih terena. Večerašnjoj svečanosti nazočili su brojni uzvanici, među kojima i splitski osvajači olimpijskih medalja koji su posebno pozdravljeni. Izgradnjom ovog novog sportskog objekta dobiven je novi sadržaj za građane te je osigurano kvalitetno sportsko igralište, ali i mjesto za druženje u ovom kotaru sa najviše djece u gradu podno Marjana.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba