index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Od sutra počinje preuzimanje godišnjih pokaznih karata za učenike iz obitelji s troje i više djece

Grad Split je u svom proračunu osigurao sredstva kako bi se ostvarilo pravo na besplatan prijevoz – godišnju pokaznu kartu temeljem Odluke o socijalnoj skrbi (Službeni glasnik 19/19)  koje mogu ostvariti učenici osnovnih i srednjih škola iz obitelji s troje i više djece ako jedan roditelj/skrbnik ima prebivalište na području Grada Splita neprekinuto najmanje 3 (tri) godine do dana podnošenja zahtjeva i uz uvjet da primaju dječji doplatak.

2019_08_28_Pokazne B.jpg Pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Magda Vrvilo i direktor tvrtke Promet d.o.o. Split Miroslav Delić su zajedničkom suradnjom omogućili da se od ove školske godine učenicima dodijeli godišnja pokazna karta i podijeli krajem kolovoza kako bi se korisnicima olakšalo korištenje prava besplatnog javnog gradskog prijevoza. U suradnji sa školama se vršilo prikupljanje zahtjeva i odobreno je 727 godišnjih pokaznih karata, a s obzirom na pristizanje novih zahtjeva, očekuje se da će navedena brojka još rasti.
Svi oni kojima je dokumentacija potpuna mogu od sutra, četvrtka 29. kolovoza 2019. godine preuzeti godišnju pokaznu kartu na centralnom prodajnom mjestu tvrtke Promet d.o.o. na Sukoišanskoj, šalter 1 u vremenu od 6.30.-13.15 h. Za preuzimanje je potrebno ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument na uvid.
 
Isto tako obavještavamo one koji ispunjavaju uvjete, a još nisu predali zahtjev da isto mogu učiniti na način da zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu:
- poslati poštom Upravnom tijelu,
- osobno donijeti u centralnu pisarnicu Grada Splita.
 
Potrebno je predati slijedeće:
-          Zahtjev s dokumentacijom (preslik osobne iskaznice; rješenje iz 2019. godine o ostvarenom pravu na dječji doplatak ili Potvrdu; preslik rodnih listova)
-          Formular tvrtke Promet d.o.o.
-          dvije fotografije
 
Zahtjevi i detaljne informacije se nalaze na slijedećem linku Grada Splita:


Besplatan prijevoz Grad Split

NAPOMENA: Redovni studenti ostvaruju pravo na besplatan prijevoz od mjeseca listopada, pa će podjela godišnjih pokaznih karti biti krajem mjeseca rujna.
Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba