index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Na Križinama otvorena ambulanta dentalne medicine

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara nazočio je danas svečanom početku rada ambulante dentalne medicine pri Odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju bolnice na Križinama.

2019_08_26_Dentalna amb_na Križinama.jpg Obraćajući se uzvanicima, gradonačelnik je naveo kako je Grad izdvojio 141 tisuću kuna za uređenje specijalističkih ordinacija dentalne medicine. Početak rada ove ambulante Krstulović Opara nazvao je značajnim iskorakom, a gradska uprava i u buduće pružat će podršku ovakvim projektima, posebno ako se, kako je istaknuo gradonačelnik, tiču najmlađih pacijenata i osoba s posebnim potrebama. Ambulantu je otvorenom proglasio resorni ministar zdravstva, Milan Kujundžić. Ugledni specijalisti ovdje okupljeni, naglasio je ministar, jamstvo su kvalitetnog i dobrog rada ambulante dentalne medicine.

Današnjoj svečanosti na prvom katu bolnice na Križinama nazočili su brojni uzvanicima među kojima i ravnatelj splitskog KBC-a Julije Meštrović, dekan Medicinskog fakulteta Zoran Đogaš, župan Blaženko Boban te Magda Vrvilo, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba