index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Potpisan ugovor za još osam novih autobusa

Direktor Prometa Split d.o.o. Miroslav Delić i direktor tvrtke Autobus d.o.o. Robert Vrhovski potpisali su danas ugovor o nabavi osam IVECO autobusa koji bi na gradske ulice trebali stići do Sudamje 2020. godine.

2019_08_01_Autobusi A.jpg Robert Vrhorski, predstavnik tvrtke “Autobus” ispred proizvođača “Iveco”, najavio je isporuku osam solo polu niskopodnih autobusa kakve tvrtka “Promet” već posjeduje - riječ je o vozilima EURO 6D norme s najvišim ekološkim standardom, a direktor Delić rekao je kako je to prvih osam od ukupno 18 autobusa koje Promet nabavlja preko ITU mehanizama splitske aglomeracije.

Sva vozila su klimatizirana, opremljena rampom za osobe s invaliditetom, s promijenjenim dizajnom i poboljšanim radnim mjestom vozača. Potpisivanju ugovora za osam novih autobusa nazočio je i gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je poručio da je sve ovo što će se događati sljedećih tjedana i mjeseci biti najbolja potvrda onoga što je započeto prije godinu i pol dana kada je najavljeno da će Promet preuzeti važnu ulogu, ne samo u pružanju svojih usluga, nego cjelokupnoj slici prometnog preustrojstva u splitske aglomeraciji.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba