index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

U Banovini organiziran prijem za najbolju ovogodišnju maturanticu

Kad sam dobila rezultate s Državne mature bila sam jako sretna, jer mi je to bio i cilj, a posebno sam se iznenadila kad su mi javili da sam jedina u Hrvatskoj postigla stopostotne rezultate iz Matematike i Fizike ...

2019_07_22_Prijem za Ivu Barać A.jpg ... kazala je Iva Barać, najbolja ovogodišnja maturantica koju je zajedno s ravnateljicom njezine III. gimnazije Denom Bokšić i profesoricom fizike Nelom Dželalijom primio danas u Gradskoj upravi gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojom zamjenicom Jelenom Hrgović Tomaš i pročelnikom Službe društvenih djelatnosti Matom Omazićem.

2019_07_22_Prijem za Ivu Barać B.jpgOva buduća učenica zagrebačkog FER-a kaže da iza njenog rezultata stoji četverogodišnji trud i dobra priprema koju je imala u svojoj školi, a prema riječima njezine mentorice i profesorice fizike Nele Dželalije, Iva je pokazala iznimnu redovitost, preciznost i temeljitost u radu što je i potvrdila svojim izuzetnim rezultatima tijekom čitavog školovanja i sad na državnoj maturi.

2019_07_22_Prijem za Ivu Barać C.jpgIznimno sam ponosan, a vjerujem da su i naši građani ponosni što imaju ovakve  mlade ljude koji rastu u našem gradu, imat će svu našu potporu i Iva je još jedan dokaz koliko je uspješna 3. splitska gimnazija., rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara čestitajući Ivi Barać na postignutim rezultatima na državnoj maturi, ali i čitavom kolektivu III. splitske gimnazije koja je, kako je kazao, uvijek bila ledolomac s rezultatima svojih učenika što su dokazali prošle, a ove godine potvrdili.

Iva je učenica kakvu bi svaki profesor želio imati, odgovorna, a istovremeno kreativna, samozatajna i skromna., kazala je ravnateljica III. gimnazije Deana Bokšić koja je prije preuzimanja te funkcije bila i Ivina profesorica matematike.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba