index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

U Banovini održan koordinacijski sastanak na temu Ultra Europe festivala

Ususret Ultra Europe festivalu koji će se sedmu godinu zaredom održati u Splitu, u Banovini je danas održan koordinacijski sastanak gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i njegovih suradnika s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i dežurnih službi te organizatora, a sve kako bi se provjerila spremnost za ovaj centralni međunarodni događaj.

2019_07_10_Sastanak-Ultra C.jpg Rečeno je kako iz godine u godinu gradske i hitne službe izvrsno funkcioniraju te su dobro uigran tim koji spremno dočekuje nove izazove. Posebno je bilo zahtjevno ove godine kada se lokacija festivala mijenjala nekoliko dana prije.

Bilo je riječi i o prometnom rješenju, pojačanom dežurstvu vatrogasaca, policajaca i djelatnika Hitne pomoći. Zatim o dodatnim autobusnim linijama i planu čišćenja stadiona i kontaktnih zona. Zaključeno je kako su sve službe u potpunosti spremne. Marin Grubišić ispred tvrtke MPG Live, organizatora Ultra festivala, zahvalio se na suradnji i potpori Grada i komunalnih poduzeća oko čitavog projekta.

Predstavnici MPG Live-a izvijestili su i kako su u stalnom kontaktu s najbližim susjedima Parka mladeži s kojima su pronašli rješenja za brojna pitanja i nedoumice, kako bi im se osiguralo uobičajeno svakodnevno funkcioniranje. Izraženo je zadovoljstvo stupnjem suradnje s građanima Splita, posebno s onima koji stanuju u neposrednoj blizini te zaključeno kako se i oko ovogodišnje Ultre stvara pozitivna klima te se vjeruje da nas očekuju tri dana dobre zabave i odlična slika Splita koja će po sedmi put obići svijet.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba