index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

''Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život'' - predavanje u sklopu projekta ''Otpad nije smeće''

„Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život“ naziv je predavanja koje će se održati u sklopu javne tribine o sprječavanju nastanka otpada, u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 10.00 sati, u središnjici Gradske knjižnice Marka Marulića (Ulica slobode 2).

2019_07_09_zero waste.png Tribina se organizira u sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u suradnji Grada Splita i Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.
Glavni predavač je Marko Capek iz udruge Terra Hub. Marko već deset godina sam proizvodi svu potrebnu kozmetiku, a zadnjih nekoliko godina živi i promovira „zero waste“ način života u kojem nema mjesta plastici. Pitate se zašto je plastika najveći problem? Koje je stanje u RH i u svijetu? Što ja mogu učiniti kao pojedinac? U svom predavanju Marko će nam dati odgovore na pitanja koji su jednostavni koraci koje svaki pojedinac može napraviti u svakodnevnom životu, kako bi smanjio proizvodnju i gomilanje plastičnog otpada. Marko Capek splitskoj publici predstavit će i zero waste kuharicu za održivi život, a nakon predavanja predviđen je i razgovor s publikom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba