index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

Sudjelujte u realizaciji Centra za mlade Split!

Grad Split poziva sve zainteresirane udruge da se odazovu Pozivu za iskaz interesa za sudjelovanje u realizaciji Centra za mlade Split.

2019_06_12_Centar za mlade.jpg Cilj ovog projekta je korištenje prostornih resursa Doma mladih, uz razvijanje suradnje s drugim projektima i korisnicima ovih prostora.  Želja Grada je realizacijom Centra za mlade unaprijediti postojeće programe i aktivnosti za mlade, a na ovaj Poziv mogu se prijaviti organizacije civilnoga društva i institucije koje žele sudjelovati u realizaciji aktivnosti budućeg Centra. Svoj interes organizacije i institucije mogu izraziti samostalno ili u partnerstvu.
 
Prijavu na Poziv može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu u Republici Hrvatskoj zaključno s danom objave Poziva, koja aktivno djeluje u jednom od prihvatljivih područja aktivnosti raspisanih pozivom, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, a koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Gradu Splitu te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.
Rok za podnošenje prijava je 21. lipnja 2019. godine, a svi ostali uvjeti Poziva nalaze se na web stranici Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba