index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Suradnja Grada i KBC-a oko strateških projekata

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas Julija Meštrovića, ravnatelja splitskog KBC-a, najznačajnije splitske javne ustanove koja zapošljava 3.700 ljudi i osigurava zdravstvenu zaštitu za više od milijun korisnika na hrvatskome Jugu, uključujući i dio stanovnika Bosne i Hercegovine koji joj gravitira.

2019_05_31_meštrović.jpg Svakako treba naglasiti i važnost pokrivanja zdravstvene zaštite desetinama tisuća turista koji posjećuju Hrvatsku, a kojima su usluge splitske bolnice na raspolaganju.
Teme današnjeg sastanka bile su suradnja Grada i KBC-a na uređenju prometne infrastrukture i izgradnje garaže unutar prostora KBC-a, kao i suradnja pri gradnji Regionalnog centra za transfuzijsku medicinu koji se sufinancira kroz ITU mehanizam u visini od 31,9 milijuna kuna.
Gradonačelnik Krstulović Opara rekao je kako će Grad posebnu potporu dati  pri izgradnji tri strateška projekta KBC-a: Centra za akutnu medicinu, Poliklinike na Firulama te Istraživačkog centra na Križinama.
Današnjem sastanku nazočili su i gradski vijećnik Božo Zadro te pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu Damir Ordulj.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba