index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Otvorena konferencija SHIFT

Brojni domaći i strani IT-evci okupili su se u splitskom hotelu Radisson Blu na osmom izdanju Shift-a,  najveće developerske konferenciji u jugoistočnoj Europi.

2019_05_30_Shift C.jpg Dvodnevno događanje započelo je otvaranjem na kojem je u ime grada domaćina uglednim međunarodnim sudionicima riječ dobrodošlice uputio gradonačelnik Andro Krstulović Opara: Grad raste u svim segmentima, sportu, kulturi, IT industriji, koja nam je iznimno značajna. Veseli me vidjeti kako rastete paralelno s gradom, sa cijelom županijom. Imate i imat ćete moju, našu potporu koja će vam, vjerujem, zajedno s uspjehom ovogodišnje konferencije, dati snagu za naprijed, kazao je gradonačelnik uputivši posebnu zahvalu organizatoru.

2019_05_30_Shift B.jpgU ime organizatora nazočne je pozdravio osnivač Shift-a Ivan Burazin koji je kazao kako se Shift širi i raste čemu je dokaz i ogroman interes za ovogodišnju konferenciju koja je rasprodana do posljednjeg mjesta. Uz atraktivnu lokaciju, izvrsnu organizaciju, korisne radionice i dodatne sadržaje, tome u prilog zasigurno idu i impresivna imena koja će na konferenciji održati zanimljiva i inspirativna predavanja, a dolaze iz najrazvijenijih IT tvrtki diljem svijeta, poput stručnjaka iz Minecrafta, New York Timesa, Xboxa, Googlea, Mozille, Amazona…

2019_05_30_Shift D.jpgU ime Splitsko - dalmatinske županije, vodećeg sponzora ovog velikog događaja, sudionike je pozdravio župan Blaženko Boban koji je podvukao važnost ove brzorastuće industrijske grane za ukupan razvoj županije pri čemu doprinos daje i ovako značajan developerski događaj u Splitu, njenom središtu. Županu Bobanu je pripala čast i otvoriti ovogodišnji Shift.    

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba