index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Na Zapadnoj obali otvoren 21. „Croatia Boat Show“

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara nazočio je današnjoj svečanosti otvorenja Međunarodnog sajma nautike „Croatia Boat Show“ na Zapadnoj obali.

2019_04_11_CBS 01.jpg Prvi čovjek grada pod Marjanom poručio je kako je splitski nautički sajam odraz inventivnosti i upornosti njegovih osnivača koji su uspjeli prebroditi krizu i recesiju koja je godinama vladala u europskom nautičkom sektoru.

„Čestitam gospodinu Blagaiću i njegovim suradnicima. Grad raste upravo takvim ljudima i vizionarima koji prate trendove gospodarskog rasta. 21. izdanje „Croatia Boat Showa“, kao i jučer otvoreni veliki vojni sajam ASDA, pokazuju da je Split sposoban organizirati najzahtjevnije manifestacije. Važno je reći da ovakvi događaji potvrđuju i promoviraju danas pomalo zaboravljenu kulturu mora“, naglasio je, među ostalim, gradonačelnik. Osnivač i direktor sajma Vicenco Blagaić istaknuo je kako se i ove godine nastavlja rast sajma, te će ove godine biti preko 150 izloženih plovila, 250 domaćih i stranih izlagača uz niz europskih i svjetskih premijera. Okupljene je pozdravio i župan Blaženko Boban koji je, kao izaslanik predsjednika Vlade RH, sajam proglasio otvorenim.

2019_04_11_CBS 02.jpgOtvorenju višednevnog nautičkog šušura nazočili su i predstavnici Ministarstva turizma te mora, prometa i infrastrukture, potom zamjenik splitskog gradonačelnik Nino Vela, predstavnici Hrvatske gospodarske komore, Turističkih zajednica Grada i Županije te brojni uglednici iz domaćeg i inozemnog svijeta nautičkog turizma.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba