index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Profesorica Magda Maver dobitnica je 7. Splitskog cvita

Tradicionalno na Dan žena u Muzeju grada Splita  održan je sedmi po redu Splitski cvit – manifestacija koja slavi i odaje priznanje zaslužnim ženama našeg grada. Dobitnica ovogodišnjeg 'cvita' uspješna je i omiljena profesorica engleskog jezika u splitskoj Graditeljsko-geodetskoj tehničkoj školi, Magda Maver.

2019_03_08_Cvit A.jpg U ime Grada Splita, pokrovitelja manifestacije, čestitke i  priznanja nominiranim 'laticama' i ovogodišnjoj pobjednici, pored organizatorice Milene Mratinić i zamjenika Župana Luke Brčića, uručio je zamjenik gradonačelnika Splita Nino Vela: - Tradicija ove nagrade svjedoči da je splitski vrt prepun cvitova, a da ih naša sredina dobro zaljeva i da svake godine imamo konkurenciju iz koje je teško, gotovo nemoguće izdvojiti najuspješnije. Zajednica i grad koji vas ima bogat je i sretan, zapravo blagoslovljen., kazao je zamjenik Vela čestitavši svima Dan Žena.

Milena Mratinić, idejna začetnica projekta, podsjetila je kako je Splitski cvit nastao iz želje za afirmacijom uspješnih splitskih žena, da se 'vrijednim i samozatajnim sugrađankama na ovaj način kaže veliko hvala za njihov doprinos gradu i zajednici'.  Čestitke nominiranim laticama i svim ženama povodom današnjeg Dana žena uslijedile su i od zamjenika Župana, Luke Brčića.

2019_03_08_Cvit B.jpgDobitnica cvita u suzama se zahvalila na prepoznavanju njenog rada i znanja, a ova nagrada, kazala je, neće biti vjetar već 'orkanska bura u leđa njenom daljnjem profesionalnom angažmanu u odgoju i obrazovanju naših mladih'.

Spomenimo kako su u ovogodišnjem ciklusu Splitskog cvita nominirane još i Bruna Bajić, Deni Borozan, Duška Glavaš, Snježana Grković Janović, Inga Kovačić Sindik, Tanja Mravak, Sanja Šolić i Jasmina Žiljak Ilinčić.

Iznenađenje je priredio prošlogodišnji 'pupoljak', talentirani mladić Jozo Sliško, koji je zamjeniku Veli uručio poklon za gradonačelnika Andru Krstulovića – njegov portret u olovci. 

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba