index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Obilazak Marjana s ministrom obrane

Područje Marjana na kojem je već nekoliko dana u tijeku sječa stabala zaraženih potkornjakom danas je u pratnji gradonačelnika Andre Krstulovića Opare obišao potpredsjednik Vlade i ministra obrane Damir Krstičević.

2019_03_05_Marjan_potkornjak A.jpg Znam što Marjan znači Splitu i kao član Vlade te u ime predsjednika Andreja Plenkovića želim Vam iskazati i podršku i pohvalu što ste se usudili rješavati problem koji se desetljećima stvarao. Pripadnici Hrvatske vojske i Hrvatske ratne mornarice angažirani oko ove sanacije sretni su što pomažu Splitu, to je naša obveza. Računajte na naš dodatni angažman – poručio je ministar gradonačelniku Krstuloviću Opari.

Gradonačelnik se zahvalio na dosadašnjem angažmanu vojske koji je važan čimbenik u izvlačenju drvne mase iz marjanske šume, ali i svim ostalim sudionicima u sanaciji Marjana.

2019_03_05_Marjan_potkornjak B.jpgSiguran sam da ćemo ovako dobro organizirani, na čemu zahvaljujem i našem koordinatoru Nenadu Ružiću, ovu bitku protiv potkornjaka dobiti i krenuti u drugu fazu sanacije – pošumljavanje i uređivanje naše park šume.
Jučer je postavljena i žičara kojom tvrtka Matima project d.o.o. izvlači posječena stabla iz nepristupačnih dijelova šume.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba