index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Muftija dr. Aziz ef. Hasanovića primljen u splitskoj Gradskoj upravi

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara, njegova zamjenica Jelena Hrgović Tomaš, predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i pročelnica Ureda Grada Marina Protić primili su danas u Gradskoj upravi muftiju dr. Aziz ef. Hasanovića, predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj.

2019_02_08_Posjet Muftije E.jpg Prijemu su nazočili šef Kabineta muftije  mr. Nermin ef. Botonjić rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete Aldin Dugonjić  i splitski imam Vahid ef. Hadžić.

„Ohrabruje me što sam vidio vedrinu naših ljudi koji su iskazali zadovoljstvo suradnjom Grada Splita s Islamskom zajednicom.“, kazao je  muftija dr. Aziz ef. Hasanovića koji je svoj današnji posjet Splitu započeo obilaskom Medžilsa Islamske zajednice, a potom i dodjelom halal certifikata restoranu hotela Le Meridien Lav kao prvom s tim certifikatom u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Prema njegovim  riječima ponosan je na činjenicu što su u Splitu, kao i u cijeloj Hrvatskoj uspjeli sačuvati razumijevanje i toleranciju. Zasluga je to, drži, što se djeluje preventivno uz pomoć vjeronauka, a o tome svemu , kazao je, govori i njegova knjiga „ Razumjeti Islam“ koju će večeras promovirati u Palači Milesi.

2019_02_08_Posjet Muftije A.jpg„U nama imate istinskog prijatelja i suradnika“, poručio je gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari i njegovim suradnicima dr. Aziz ef. Hasanović.

„Zahvaljujem vam se na vašem istinskom zalaganju i doprinosu očuvanju razumijevanja i suradnje na svim razinama.“, uzvratio je gradonačelnik Krstulović Opara.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba