index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Njemački veleposlanik Klinke u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas u nastupnom posjetu veleposlanika SR Njemačke u Republici Hrvatskoj NJ. E. dr. Roberta Klinkea u čijoj je pratnji bio njegov savjetnik za politiku i voditelj Odjela za kulturu Arne Hartig.

2019_02_07_Njemački veleposlanik 02.jpg Današnji boravak u Splitu ujedno je njegov prvi službeni posjet jednoj Gradskoj upravi otkako je u rujnu prošle godine primio vjerodajnice predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Veleposlanik Klinke izrazio je svoje zadovoljstvo zbog svog boravka u Splitu dugogodišnjeg grada prijatelja njemačkog Charlottenburg-Wilmersdorfa u kojem je, za vrijeme svoje službe u Berlinu, živio. Kao drugi po veličini u Hrvatskoj i vodeći u regiji, kazao je veleposlanik, Split ima odličnu perspektivu kao sveučilišni grad s velikim potencijalom za razvoj IT tehnologija.

2019_02_07_Njemački veleposlanik 03.jpgUz gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu koji je NJ. E. dr. Roberta Klinkea primio u svom uredu prijemu su nazočili su pročelnica Ureda Grada Marina Protić i njena pomoćnica Antonia Maletić, gradonačelnikov savjetnik za europske fondove i razvoj grada Krešimir Budiša te viši savjetnik u Uredu Grada Nikola Aleksić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba