index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

Preko tri tisuće trkača dolazi na 19. Splitski polumaraton!

Više od tri tisuće natjecatelja iz preko 40 zemalja diljem svijeta očekuje se na ovogodišnjem izdanju Splitskog polumaratona koji starta 22. veljače s Rive.

2019_02_07_Half maraton A.jpg Kako je danas na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu „Le Meridien Lav“, kazao predsjednik Organizacijskog odbora Kristijan Sindik, u sportskom spektaklu sudjelovat će i natjecatelji iz daleke Etopije i Kenije. Sindik je predstavio posebnu atrakciju ovogodišnjeg Splitskog polumaratona, a to su medalje u obliku - Dioklecijanove palače.

2019_02_07_Half maraton B.jpg„Očekuje više od tri tisuće trkača i preko 15 tisuća posjetitelja iz Hrvatske i svijeta. Ovo će biti rekordno izdanje našeg polumaratona“, istaknuo je Sindik. Pročelnik Službe za društvene djelatnosti Grada Splita Mate Omazić naglasio je važnost polumaratona koji je postao jedan od prepoznatljivih sportskih simbola grada pod Marjanom.

2019_02_07_Half maraton C.jpg„Tisuće sudionika dokaz su da organizatori rade dobar posao i da je Splitski polumaraton prepoznat. Posebno raduje što će i djeca sudjelovati u ovoj sportskoj manifestaciji  te naše školarce pozivam da se u što većem broju odazovu i sudjeluju u dječjoj utrci. Važno je razvijati ljubav prema sportu od najranije dobi i Splitski polumaraton prava je prilika“, kazao je, među ostalim, pročelnik Omazić. Svim trkačima iz Europe i svijeta koji će već tradicionalno u Splitu otvoriti novu trkačku sezonu, puno uspjeha poželjeli su i Stipe Čogelja u ime Županije splitsko-dalmatinske te čelnica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba