index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Gradska poduzeća pripravna intervenirati za slučaj snježnih padalina

Budući da se početkom tjedna po predviđanjima meteorologa može očekivati i nešto snježnih padalina na području grada Splita, a najizglednije u poslijepodnevnim i noćnim satima utorka te u noći s utorka na srijedu, zamjenik gradonačelnika Nino Vela, koji je ujedno i načelnik Stožera Civilne zaštite grada Splita, ...

2014_04_10_Split_D.jpg ... zatražio je od gradskih komunalnih poduzeća da budu u pripravnosti za odrađivanje poslova na lokacijama za koje su zaduženi po Planu rada u zimskim uvjetima.

U utorak poslije podne preventivno će se solju i sipinom posuti prometnice na brdskim predjelima istočnih gradskih mjesnih odbora. Građani se upozoravaju da, ako to nisu učinili prilikom posljednje hladne fronte, zaštite vodovodne cijevi na  otvorenom i ispuste vodu iz objekata u kojima ne borave.

S obzirom da su ophodnje primijetile da pojedinci ispuštaju tijekom noći sadržaj crnih jama preko prometnica, apeliramo na te neodgovorne sugrađane neka to posebno ne čine u ove hladne dane ne samo zato što će ih ophodnja prijaviti Sanitarnoj inspekciji nego što na taj način dovode u opasnost živote vozača i njihovih suputnika jer se ispuštena tekućina   smrzava na cesti na ovoj hladnoći i čini je opasnom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba