index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Blagdanski prijem za čelnike gradskih kotareva, mjesnih odbora, direktore komunalnih poduzeća i ravnatelje ustanova

„Vi upravljate našim gradom, a ja sam samo, kao je to nedavno rekao jedan dječak, dirigent koji upravlja ozbiljnim zborom koji stvara cijelu priču. Zahvaljujem svima na dosadašnjoj suradnji i vjerujem da ćemo tako nastaviti dalje.

2018_12_28_vila.JPG ... kazao je to, među ostalim, gradonačelnik Andro Krstulović Opara u Vili Dalmacija gdje je povodom božićno-novogodišnjih blagdana primio predstavnike gradskih kotareva i mjesnih odbora, ravnatelje odgojno-obrazovnih ustanova, ustanova u kulturi te direktore komunalnih poduzeća. Čelni čovjek grada pod Marjanom izrazio je uvjerenje  u daljnji nastavak dobre suradnje i nove iskorake.
„U poslu je najvažnije biti spreman na samokritiku i na popravak koji se može učiniti ako se dužnosti pristupi na pozitivan način. Vjerujem da smo uglavnom uspjeli u tome. Nadam se da ćemo u predstojećem razdoblju još više uspjeti relaksirati naš upravljački sistem te se više susretati zbog brojnih odluka i aktivnosti koje nas čekaju u 2019. godini“, poručio je gradonačelnik Krstulović Opara zaželjevši svima prisutnima i njihovim obiteljima sretan Božić te zdravlja i sreće u Novoj godini. Primanju su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić, zamjenici gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš i Nino Vela te savjetnik Ivica Grubišić Gire.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba