index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

U Banovini održan blagdanski prijem za predstavnike braniteljskih udruga

„Dan je započeo lijepo, danas je u Splitu darovana 10 tisućita doza krvi, veseli me susret s vama i nadam se da ćemo se češće viđati kako bi zajednički došli do cilja za kojeg smo se borili u Domovinskom ratu“, kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara na današnjem blagdanskom prijemu u Gradskoj upravi ...

2018_12_28_branitelji.jpg ... kojega je zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Igorom Stanišićem i svojim zamjenicima Jelenom Hrgović i Ninom Velom te saborskim zastupnikom Perom Škorićem imao za predstavnike splitskih braniteljskih udruga. 
„Kad vidiš problem, ruši ga ispred sebe, tako ste vi činili u Domovinskom ratu prije 25 godina, a po uzoru na vas i mi tako rješavamo probleme“, rekao je gradonačelnik Krstulović Opara ističući da su sve najvažnije odluke u Gradskom vijeću donošene većinom glasova.
„Kad je započeo Domovinski rat imao sam samo tri godine i tada sam od jednog branitelja dobio svjetleći metak kojega i danas čuvam.“, čestitajući blagdane, Božić i Novu godinu, rekao je na prijemu predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i napomenuo da su braniteljima  njegova, kao i gradonačelnikova vrata uvijek otvorena.
Prigodne blagdanske čestitke predstavnicima braniteljskih udruga uputili su na današnjem prijemu zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović i potpredsjednik GV i saborski zastupnik Petar Škorić, a predsjednik Udruge 158. brigade i 6. Domobranske pukovnije, Ivica Bubić  zahvalio se predstavnicima Gradske uprave na svemu što su odradili za branitelje.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba