index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

17. prosinca 2018.  -  Predstavljanje najboljih inovativnih poduzetničkih ideja Grada Splita u 2018.

Finalno predstavljanje najboljih inovativnih poduzetničkih ideja Grada Splita u 2018. godini održat će se sutra, 18. prosinca 2018. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu u dvorani D2 s početkom u 9.45, a proglašenje i dodjela nagrada je u 12 sati.

Grad Split objavio je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava najboljim inovativnim poduzetničkim idejama u 2018. godini, a Povjerenstvo za dodjelu bespovratnih sredstava najboljim inovativnim poduzetničkim idejama Grada Splita u 2018. godini odabralo je  finaliste.

Finalisti će se na javnom događanju natjecati za glavne nagrade, te će 6 timova predstaviti svoje inovativne ideje kratkom prezentacijom (pitch).
Prvoplasirana poduzetnička ideja bit će nagrađena s 50 tisuća kuna, drugoplasirana s 30 tisuća kuna, a  trećeplasirana inovacija odnijet će nagradu od 20 tisuća kuna.
Finalisti su  „Pametna plutača“ tvrtke Bonus Nubes j.d.o.o., „OMOTYPE I OMOREADER“ alati koji olakšavaju i potiču čitanje osobama s disleksijom obrta Omolab, zatim „OASIS MEU“ plutajući stambeni modul od tvrtke Regjo consulting d.o.o., startup "EazyOil" za ubrzanje procesa plaćanja na benzinskim crpkama tvrtke Programmer, „Platforma za online iznajmljivanje vozila“ od Newton d.o.o. te software platforma „Denther“ za dentalnu dijagnostiku tvrtke „Mamić savjetovanje j.d.o.o.

Namjera Grada Splita je prepoznati najbolje poduzetničke inovacije te istima dati konkretnu podršku i resurse i osigurati daljnji razvoj i put od ideje do opipljivog rješenja koje će Split činiti boljim mjestom za život.

> Program

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba