index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Predblagdanski obilasci splitskih centara i udruga

„Ovo je prva godina djelovanja Centra za autizam u Splitu kao jedinstvene samostalne jedinice, došlo je do promjena u upravljačkoj strukturi, a nova ravnateljica Anja Jelaska uložila je velike napore da Centar napreduje u punom smislu, rekla je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš ...

2018_12_12_Centar za autizam A.jpg ... nakon što je sa pročelnicom Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Magdom Vrvilo obišla jutros splitski Centar za autizam u sklopu predblagdanskih obilazaka. Prema njezinim riječima slijedeći zajednički koraci Grada i Centra su da u suradnji s ministarstvima demografije i obrazovanja odrede skrb i obrazovanje korisnika koji nakon 21. godine života nisu više u procesu obrazovanja, a imaju potrebu daljnjeg socijaliziranja kroz tzv. dnevne boravke.

2018_12_12_Lastavice A.jpgDanašnje predblagdanske obilaske zamjenica Hrgović Tomaš i pročelnica Vrvilo nastavile su posjetima  splitskim udrugama osoba s invaliditetom, Anđela i Lastavica te na koncu Centra za pružanje usluga u zajednici. Uz svečarski povod, obilježen prigodnim poklonima i doniranjem novčanih iznosa od 2 do 5 tisuća kuna, bila je to prigoda za razgovore o problemima i mogućnostima njihovog prevladavanja. Zajedničko obilježje svih posjeta bila je topla dobrodošlica i zahvalnost, a naročitu sreću i vedrinu pokazali štićenici udruga Anđeli i Lastavice koji su se rado fotografirali i gošće počastili prigodnim Božićnim pjesmama.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba