index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Najbolje splitske inovacije u borbi za vrijedne novčane nagrade

„Pametna plutača“ tvrtke Bonus Nubes j.d.o.o., „OMOTYPE I OMOREADER“ alati koji olakšavaju i potiču čitanje osobama s disleksijom tvrtke Omolab, zatim „OASIS MEU“ plutajući stambeni modul od tvrtke Regjo consulting d.o.o., startup "EazyOil" za ubrzanje procesa plaćanja na benzinskim crpkama tvrtke Programmer, ...

2018_12_11_inovacije.jpg ... „Platforma za online iznajmljivanje vozila“ od Newton d.o.o te software platforma „Denther“ za dentalnu dijagnostiku tvrtke „Mamić savjetovanje j.d.o.o. najbolje su splitske inovativne poduzetničke ideje u 2018. godini. Rezultat je to Natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih potpora kojeg je početkom studenog raspisao Grad Split, s ciljem stvaranja stimulativnog okruženja za razvoj poduzetnika početnika.
Finalistima je u idućem koraku osigurano mentorstvo za što bolju i kvalitetniju pripremu za izlaganje svojih inovativnih ideja na finalnom predstavljanju ispred Povjerenstva za dodjelu bespovratnih sredstava. Prvoplasirana poduzetnička ideja bit će nagrađena s 50 tisuća kuna, drugoplasirana s 30 tisuća kuna. Trećeplasirana inovacija odnijet će nagradu od 20 tisuća kuna, a svi sljedeći plasirani dobit će po 10 tisuća kuna. Namjera Grada Splita je prepoznati najbolje poduzetničke inovacije te istima dati konkretnu podršku i resurse i osigurati daljnji razvoj i put od ideje do opipljivog rješenja koje će Split činiti boljim mjestom za život.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba