index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

HGK Split: dodijeljene 'Zlatne kune' najboljim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Split, danas su dodijeljena priznanja najuspješnijim županijskim tvrtkama u 2017. godini, te posebna priznanja županijskim tvrtkama povodom obilježavanja značajnijih obljetnica.

2018_12_07_Zlatna kuna B.jpg U ime Grada Splita, svečanosti je nazočio zamjenik gradonačelnika Nino Vela koji je ujedno dodijelio nagradu tvrtki Human resources cloud d.o.o. iz Splita, dobitniku Zlatne kune u kategoriji najuspješnijih malih tvrtki. –Još je jedna kalendarska ali i poslovna godina gotovo iza nas, vjerujem da je bila prepuna izazova ali evo, vi ste primjer, i uspjeha. A vaš uspjeh je i naš uspjeh. Oslonite se na nas jer mi ćemo vam pomoći, prvenstveno na uklanjanju prepreka s kojima se često susrećete. Kazao je zamjenik Vela čestitavši svima predstojeće blagdane.

2018_12_07_Zlatna kuna C.jpgU kategoriji najuspješnije srednje tvrtke Zlatna kuna pripala je tvrtki Tromont d.o.o Split, a nagradu je uručio zamjenik župana Ante Šošić. Mirjana Čagalj, predsjednica Županijske komore Split uručila je Zlatnu kunu tvrtki AD Plastik koja je proglašenja najboljom u kategoriji velikih trgovačkih društava. Plaketa za Inovaciju otišla je u Supetar na otok Brač, a u ime obrta Fabijanović  primila ju je Danira Glavinić za brend Dada i Rocco – izmjenjive navlake za ogradu dječjeg krevetića.

Posebna priznanja uručena su Slobodnoj Dalmaciji za 75. obljetnicu rada, te Prometu d.o.o Split i Cestaru d.o.o Split za 70.-tu obljetnicu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba