index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Tomića stina

Blagdanski posjeti Doma „Maestral“ i centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“

Nasmijana lica, iskrenu i toplu dobrodošlicu uputili su štićenici i zaposlenici Doma „Maestral“ i centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“ svima koji su ih danas u prigodi sv. Nikole i nadolazećih blagdana Božića i Nove godine posjetili.

2018_12_06_Maestral A.jpg U ime Grada Splita obišla ih je pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Magda Vrvilo koja je tom je prigodom ravnateljice Jelenu Burazin, Željku Paleku i Snježanu Čotić izvijestila o poklon uplatama na račune njihovih ustanova u iznosu 5.000 kuna. 2018_12_06_Slava Raškaj C.jpgUz čestitke svima  uručila im je i prigodne košare sa slatkišima za djecu.

U blagdanskom posjetu bio je i župan Blaženko Boban, koji je uz slatkiše za štićenike ustanova, ispred Splitsko-dalmatinske županije svakoj ustanovi donirao po 10.000 kuna.

Štićenici centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“ pripremili su i s posebnom radošću izveli bogat program s igrokazima i prigodničarskim veselim pjesmama. 2018_12_06_Juraj Bonači A.jpgU blagdanskom druženju u Centru „Slava Raškaj“ bili su predstavnici Zajednice Talijana Split koji su kolačima, slatkišima i voćem darivali štićenike te mladi splitski rotarijanci koji 11. prosinca organiziraju humanitarnu „stand up“ komediju na kojoj će se prikupljati sredstva za štićenike Centara.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba