index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Tomića stina

Energetska obnova dječjeg vrtića u Slatinama: Mališanima uskoro kvalitetniji prostori za dnevni boravak

Veseli mališani iz Dječjeg vrtića Morski konjić u Slatinama danas su s pjesmom i prigodnim riječima dobrodošlice dočekali gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu, njegovu zamjenicu Jelenu Hrgović Tomaš i suradnike povodom početka energetske obnove njihovog vrtića.

2018_12_05_slatine1.jpg Riječ je o investiciji tvrtke HEP ESCO d.o.o. u iznosu od 560 tisuća kuna, a koju su zajedničkim radom i aplikacijom na Javni poziv za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod „ZelEN“ osigurali Dječji vrtić Radost i Razvojna agencija Split – RaST d.o.o. Stručne službe Grada Splita izradile su tehničku dokumentaciju koja je poslužila za prijavu na spomenuti poziv.
 
„Zahvaljujem se HEP-u koji je prepoznao dobro pripremljenu dokumentaciju koju je izradio DV Radost zajedno s RaST-om. Sada to znanje koje ste stekli na pripremi ovog projekta, zajedno s velikodušnošću 2018_12_05_slatine2.jpgHEP-a, prenesite dalje i neka budu nastavak ovakvih lijepi priča i u Splitu i u Hrvatskoj“ rekao je gradonačelnik. Dječici je poručio da za vrijeme radova budu oprezni, ali i da prate što se oko njihovog vrtića događa, uče i razvijaju znatiželju te ga čuvaju za svoje prijatelje, braću i sestre koji će tu doći nakon njih.
 
Ravnateljica Dječjeg vrtića Radost Endica Radić Hozo zahvalila se svim sudionicima ovog projekta koji su prepoznali važnost i potrebu ovakve obnove objekta kojeg koriste najmlađi Slatinjani, a zahvalama se pridružila i 2018_12_05_slatine3.jpgpredsjednica Mjesnog odbora Ivana Balić te dodala kako bi voljela da još neki projekti krenu iz Slatina. 
 
U iduća dva mjeseca na vrtićkom objektu obnovit će se vanjska fasada, postaviti toplinska izolacija krova te zamijeniti vanjska stolarija i unutarnja rasvjeta.
 
Prilikom današnjeg posjeta Slatinama gradonačelnik Krstulović Opara sa suradnicima obišao je i Osnovnu školu Slatine gdje ga je zajedno sa školskim osobljem dočekala ravnateljica Željka Ninčević. Razgovarali su o uspjesima slatinskih osnovaca i predanom radu i brizi u školskom masliniku te dogovorili intervencije u održavanju i poboljšanju uvjeta na školskom igralištu i samoj školi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba