index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Predstavljeno novo ruho splitskog Adventa i božićnih blagdana – Zimski akvarel

„Zimski akvarel – adventske i božićne svečanosti u Splitu“ vrijeme su u godini kada smo programski prije svega usmjereni na Splićane, naše obitelji i djecu. Zato je ovogodišnja manifestacija namijenjena upravo našim građanima, nije nam se namjera natjecati i ponovno raditi velike iskorake prema osvajanju novih turističkih tržišta“ rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara na današnjem predstavljanju programa ...

2018_10_29_zimski-akvarel.JPG ... koji će se u organizaciji Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, Spalatum DMC-a ali i brojnih drugih partnera održavati od 1. prosinca do 7. siječnja na gradskim trgovima i ulicama. 
Najavljujući program, direktorica TZ-a Alijana Vukšić kao novost istaknula je lokaciju na Trgu Gaje Bulata gdje će se uz sadržaj s četiri kućice predstavljati ulični umjetnici. Rekla je i kako će se svijeće na adventskom vijencu od ove godine paliti u Đardinu oko fontane, a Đardin će ujedno biti jedinstveno mjesto za blagdansku zabavu djece i obitelji. 
Direktor tvrtke Spalatum DMC Ante Šunjić rekao je kako se sutra raspisuje Javni poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga, koji obuhvaća 28 kućica, i to na Rivi 20, u Đardinu 4, Trgu Gaje Bulata 4, a ulica kralja Tomislava podijeljena je na dva dijela (ispred Galerije umjetnina 10 i ispred stare pošte 4) koji se u cijelosti daju koncesionarima. Rok za dostavljanje ponuda je 9. studenog u 15 sati, kada će biti upriličeno javno otvaranje. 
Što se zabavnog programa tiče, Šunjić je naveo nastupe brojnih popularnih glazbenika u preko 30 večernjih glazbenih programa, pa će tako na Rivi zapjevati Guliano, Hari Rončević, Četiri tenora, klape Iskon i Šufit, Dalmatino, Neno Belan i drugi. Pozornica će po prvi put biti natkrivena, pa ne bi trebalo biti odgađanja uslijed kiše.
„Došlo je vrijeme godine kada Splićani zaslužuju svoj grad, uživati u svome gradu. Voljeli bi da je to razdoblje i duže, smatramo da se nakon užurbane, uspješne, ponekad i prebučne turističke sezone moramo okrenuti sebi i svom gradu i ljudima. Zato s programom idemo u tom pravcu“ zaključio je gradonačelnik.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba