index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Gradonačelnik čestitao splitskim laureatima na Danima hrvatskog turizma

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara uputio je čestitku splitskim laureatima na Danima hrvatskog turizma održanim protekla dva dana na Hvaru: najboljoj srednjoj DMK putničkoj agenciji Calvados Club Luxury Travel, najboljem hotelu sa četiri zvjezdice Radisson Blue Resort & Spa te Anti Bonacinu, Prometovom vozaču autobusa i Ivanu Klariću, turističkom inspektoru iz službe inspekcije PJ Split, koji su dobili nagradu u kategoriji Čovjek – ključ uspjeha kao i svim finalistima u različitim kategorijama.

2018_10_26_dani-hr-turizma.jpg „U ime svih naših sugrađana čestitam nagrađenoj Agenciji Calvados Club Luxury Travel i hotelu Radisson Blue Resort & Spa kao predstavnicima izvrsnosti i inovativnosti u ponudi koja se ističe nad konkurencijom. Njihova priznanja dokazuju da smo u samom vrhu agencijskog i hotelskog poslovanja.  
Posebno smo ponosni na našeg vozača autobusa iz JP Promet Split Antu Bonacina čiji je primjer solidarnosti i obazrivosti prepoznat i s oduševljenjem prihvaćen u javnosti, a vjerujem kako je ohrabrio mnoge druge da krenu u boljem smjeru. I inspektoru Klariću čestitam na priznanju, kao i svim vrijednim ljudima koji su dokaz da je čovjek ključ uspjeha u svakom poslu, posebno u turizmu i uslužnim djelatnostima.  
Čestitke i svim našim finalistima u različitim kategorijama: hotelu Vestibul Palace, hotelu Antique, hostelu Dvor, ACI marini Split, agenciji Eklata Youth Travel Split, kao i Charter agenciji Croatia Yachting iz Splita koja se okitila posebnim priznanjem za sustav upravljanja kvalitetom.
Uvjeren sam da će ova priznanja i nagrade motivirati sve dionike splitskog turizma da i dalje predano rade, ulažu i žive turizam na način na koji Split, kao perjanica hrvatskog turizma, to i zaslužuje.“

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba