index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

ITU PT Split sudjelovao na Danima regionalnog razvoja i EU fondova u Šibeniku

Dana 05. listopada 2018. godine predstavnice ITU PT Split sudjelovale su na konferenciji „Dani regionalnog razvoja i EU fondova“ u Šibeniku, u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

2018_10_05_Šibenik.jpg Konferencija je okupila više od 700 sudionika, uključujući predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, predstavnike tijela u sustavu upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova, predstavnike jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te druge važne dionike u sustavu.

Na konferenciji su razmijenjena iskustva u provedbi EU fondova i predstavljene aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i brojne teme, iskustva drugih zemalja članica Europske unije, primjeri dobre prakse, i drugi sadržaji iz područja regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

U okviru konferencije bio je postavljen izložbeni info štand na temu ITU mehanizma na kojem su ITU gradovi, između ostalih i Grad Split te nadležno Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU izložili svoje promotivne materijale i zainteresiranoj javnosti predstavili novi mehanizam EU koji omogućava integriranje sredstava iz različitih europskih fondova i operativnih programa te ulaganje istih u aktivnosti kojima se jača uloga gradova kao pokretača gospodarskog razvoja.
 

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba