index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

U Gradskoj upravi primljeno novo čelništvo Sveučilišta u Splitu

U nastupnom posjetu kod gradonačelnika Andre Krstulovića Opare danas je u Gradskoj upravi bio rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Dragan Ljutić u pratnji prorektora prof.dr.sc. Tomislava Kilića za poslovanje, prof.dr.sc. Leandra Vranješ Markić za znanost i inovacije, ...

2018_10_16_rektor.jpg ... prof.dr.sc. Durđice Miletić za međunarodnu suradnju, prof.dr.sc. Gorana Karduma za nastavu i prof.dr.sc. Željka Radića za pravne poslove i razvoj. Sastanku s novim čelništvom Sveučilišta nazočili su zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović, pročelnici Mate Omazić i Dragan Brtan, gradonačelnikov savjetnik za EU fondove i razvojne projekte Krešimir Budiša i direktorica Razvojne agencije “RaST” Antonija Erceg Eremut.
Prilikom susreta izražena je obostrana želja za suradnjom na izradi strategije razvoja grada, a ona će, kako je rečeno, u sebi sadržavati vizije Grada i Sveučilišta za naredno desetljeće.
“Splitsko sveučilište zajedno s Gradom mora imati visoke ambicije i samo zajedno imamo šansu.“, rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara i tom prilikom spomenuo primjer suradnje Sveučilišta i Grada na izradi Strategije razvoja urbane aglomeracije Split. Takvu suradnju očekuje, kako je kazao, i na izradi Plana upravljanja kojega Split koji slijedeće godine obilježava 40 godina od MIS-a i 40-tu obljetnicu UNESCO-a još uvijek nema.“Nama su studenti najvažniji, a u suradnji s vama učinit ćemo sve da za njih Split bude što  sigurniji i zdraviji grad.“, poručio je rektor prof.dr.sc. Dragan Ljutić na današnjem sastanku u Gradskoj upravi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba