index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Radionica za prijavitelje ESF projekata iz ITU mehanizama

Grad Split u suradnji s nadležnim Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvom rada i mirovinskog sustava organizira radionicu za sve potencijalne prijavitelje projekata s područja Urbane aglomeracije Split koji će prijavljivati svoje projekte

2018_10_05_UAS-ITU TA.jpg ... na pozive iz Europskog socijalnog fonda (ESF) u okviru provedbe mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma).
Radionica će se održati u utorak, 09. listopada 2018.g. u prostorijama HGK - Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, 21 000 Split s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 15:00 sati.

S ciljem što kvalitetnije pripreme projekata ali i koncipiranja samih poziva iz Europskog socijalnog fonda za koje naša Urbana aglomeracija Split ima osiguranih 7,6 mil eura kroz ITU mehanizam, ovim putem pozivamo sve potencijalne prijavitelje na sudjelovanje na radionici usklađivanja do sada prikupljenih projektnih prijedloga i razradu novih ideja za financiranje putem ESF poziva u okviru ITU mehanizma.

Radionicu će voditi stručnjaci iz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., u svojstvu vanjske tehničke pomoći Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU za provedbu ITU mehanizma, a uz sudjelovanje predstavnika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, te Grada Splita.
Teme radionice:
- Osnovne informacije o ITU mehanizmu, specifičnim ciljevima i aktivnostima Operativnog programa Upravljanje ljudskim potencijalima 2014.-2020. prihvatljivim za financiranje u okviru ITU mehanizma
- Pitanje integracije projekata iz ESF-a s investicijskim projektima financiranim iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) / Kohezijskog fonda (KF)
- Primjeri dobre prakse projekata i integracije EFRR/KF-a i ESF-a
- Predstavljanje (ne)usklađenosti postojeće baze ESF projekata Urbane aglomeracije Split sa zahtjevima u okviru ITU mehanizma
- Praktičan rad na razradi postojećih projektnih ideja/osmišljavanje novih projektnih ideja za ESF pozive u okviru ITU mehanizma


Prijave za sudjelovanjem na radionici se vrše putem e-maila na itupt@split.hr i jelena.kopljar@wyg-c.eu  do ponedjeljka, 08.10.2018.godine.
Zahvaljujemo unaprijed svima na dolasku te molimo da ovaj poziv proslijedite svima za koje smatrate da bi im sudjelovanje na radionici bilo korisno!

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba