index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Brojnim događanjima Split završava obilježavanje tjedna sporta

U petak, 28.09. od 14h-16 sati na Rivi će se održati centralna manifestacija obilježavanja Europskog školskog sportskog dana, ESSD-Croatia 2018.

2018_09_27_BeActive-sport_C.jpg Tom prigodom, splitski osnovnoškolci i srednjoškolci ali i svi zainteresirani, moći će se uključiti u niz sportskih i rekreativnih sadržaja i natjecanja, od poligona i štafete, do grupnog fitness-a i aerobika, a moći će se naučiti i brojne sportske vještine. Ambasadorica ESSD- Croatia 2018. je nekadašnja vrhunska košarkašica, a danas trenerica, Vedrana Grgić Fonseca.
Također, u subotu, 29.9. u 20 sati na igralištu Rukometnog kluba Split u Vukovarskoj ulici održat će se završnica Europskog tjedna sporta, BeActive Night, gdje će se, uz zabavu i ples, obilježiti završetak tjedna posvećenog promicanju sporta i rekreacije kao zdravog načina života. Inače, Europski tjedan sporta (ETS) održava se na inicijativu Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, a ove godine održava se četvrti put.
Organizator događanja je Središnji državni ured za sport, a nositelj i koordinator za Hrvatsku je Kineziološki fakultet u Splitu. Pokrovitelj i suorganizator je Grad Split uz podršku Splitskog saveza sportova.
Poziv svim školarcima i svim građanima na sudjelovanje u bogatim sportskim vikend događanjima uputili su danas zajednički prof. Mirjana Milić, ispred Kineziološkog fakulteta, Mate Omazić, pročelnik Službe za društvene djelatnosti Grada Splita i Nenad Periš, predsjednik Splitskog saveza Sportova.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba