index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Zamjenica gradonačelnika čestitala pobjednicima momčadskog Prvenstva Hrvatske u tenisu

„Jedan je od ljepših dana kad nas posjete uspješni mladi ljudi. Imamo razloga za ponos i sreću jer se radi o velikom uspjehu splitskog tenisa. Rezultati potvrđuju da su u klubu ostvareni dobri iskoraci u radu. U ovim mladim nadama definitivno postoji dobar materijal za nove generacije uspješnih tenisača i tenisačica.

2018_09_13_tk1950.jpg Neka ovaj uspjeh bude motiv i za druge naše mlade ljude da se posvete sportu“, kazala je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović prilikom današnjeg primanja tenisača i tenisačica TK Split 1950 pobjednike Momčadskog prvenstva Hrvatske u konkurenciji do 14 godina. Čestitavši mladim sportašima na trijumfu zamjenica se zahvalila i njihovim trenerima te vodstvu kluba na uloženom trudu, kao i na dosadašnjem nesebičnom radu s djecom. Predsjednik TK Split 1950 Denis Erceg podsjetio je na specifičnosti tenisa kao sporta u kojem prevladavaju individualci, pa put do uspjeha prate mnogi izazovi. 
„Doista imamo jednu darovitu generaciju koja množe nastaviti tradiciju velikih uspjeha u tenisu. Pružamo sve od sebe da odemo što dalje u sportskim rezultatima“, istaknuo je čelnik kluba sa Firula. Član uprave kluba Pero Smolčić istaknuo je kako uspjesi nove generacije stvaraju i novo sportsko zajedništvo. Momčadskim prvacima Hrvatske čestitao je i pročelnik Službe za društvene djelatnosti Mate Omazić. „Na otvaranju prvenstva u meni je prevladao lokalpatriotizam pa sam već tada poželio našem klubu osvajanje pehara“, kazao je Omazić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba