index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Zamjenica Hrgović u posjetu mališanima DV Mimoza

Na početku nove vrtićke godine mališane u Dječjem vrtiću Mimoza jutros je posjetila zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović, zajedno s pročelnikom Službe za Društvene djelatnosti Matom Omazićem i voditeljicom Odsjeka za prosvjetu i tehničku kulturu Višnjom Mikulić.

2018_09_03_dv-mimoza.jpg Gradsku delegaciju ugostila je ravnateljica ustanove Cvit Mediterana Mirjana Bakotić, koja ih je provela kroz jednu jasličku i tri vrtićke skupine te kroz igraonicu za nadarenu djecu. 
U razgovoru s ravnateljicom Bakotić, zamjenica je istaknula važnost uređenja okoliša oko vrtića, o kojem bi svaka ustanova, uz pomoć gradske uprave, trebala brinuti. Izvijestila je ravnateljicu kako se u projekt dogradnje DV Ružmarin kreće odmah po ishođenju potrebne dokumentacije, prema trenutnim očekivanjima, s početkom nove godine. 
Pročelnik Mate Omazić i voditeljica Odsjeka za prosvjetu i tehničku kulturu Višnja Mikulić istaknuli su kako stoje na raspolaganju kolegama u vrtićima, a posebno roditeljima u cilju iznalaženja rješenja da sve djeca dobiju svoje mjesto u vrtiću na početku nove pedagoške godine. U ovom trenutku splitske vrtiće pohađa malo manje od 5000 splitskih mališana, a u privatnim dječjim vrtićima smješteno ih je oko 1600. 
Tema razgovora bilo je i sutrašnje potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, a koji će u praksi značiti dodatno zapošljavanje 65 vrtićkih djelatnika i organizaciju rada u popodnevnim smjenama u vrtićkim ustanovama Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba