index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi
Zamjenica gradonačelnika posjetila OŠ „Kamen-Šine“

Zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović posjetila je danas Osnovnu školu „Kamen-Šine“ za koju je planirana nadogradnja kako bi se konačno osigurali adekvatni prostorni uvjeti nesmetanog odvijanja nastave.

2018_08_22_OŠ Kamen B.jpg Školska zgrada je izgrađena 1993. godine, ali danas prostorno ne udovoljava odgojno-obrazovnim potrebama, a zbog čega se već godinama nastava organizira u tri smjene i s trajanjem nastavnog sata od 40 minuta. Na radnom sastanku, na kojem su nazočili ravnatelj Bože Ujević, pročelnici nadležnih gradskih službi, te predstavnici Gradskog kotara i arhitekata, zamjenica Hrgović istaknula je kako je ključan korak u budućoj nadogradnji osmoljetke bila sjednica Vlade RH u Splitu ove godine.2018_08_22_OŠ Kamen A.jpg Tada je, podsjetila je, Vlada Gradu Splitu darovala česticu zemlje za dogradnju škole na Šinama. Zamjenica gradonačelnika navela je kako se čini sve kako bi dogradnja škole krenula što prije čime bi se osigurao normalan rad škole u dvije smjene. Kako je rečeno na sastanku, slijedi raspisivanje natječaja za glavni projekt, nakon čega dolazi projektiranje i ishođenje građevinske dozvole.

2018_08_22_OŠ Kamen D.jpgPlanom dogradnje predviđeno je, među ostalim, sedam novih učionica zajedno s kabinetima za učitelje, kabinet informatike, knjižnica sa multimedijalnim dijelom, kao i prostorije za stručnu službu, te novi sanitarni čvorovi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba