index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Splitska maturantica Iva Madunić najuspješnija na državnoj maturi

Zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović i pročelnik Službe za društvene djelatnosti Mate Omazić primili su danas Ivu Madunić, učenicu 3. gimnazije i dobitnicu nagrade Soljačić za najbolje napisanu državnu maturu u Hrvatskoj.

2018_08_07_Maturantica 04.jpg Čestitajući joj ostvareni uspjeh, zamjenica gradonačelnika rekla je kako je ovo trenutak časti za gradsku upravu Grada Splita, a pozivnica upućena Ivi Madunić je pozivnica svim mladima da slijede svoj put, da se na njemu prepoznaju, kao i da vrijednosti ozbiljnost, odgovornost i organizacija te ovakav pristup školovanju treba njegovati i izvoditi na svjetlo.

2018_08_07_Maturantica 01.jpgIvi se na današnjem prijemu telefonski javio gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji joj je uz čestitke uputio i poziv da bude dio savjeta koji će promišljati o temama za mlade, a uskoro bi se trebao sastati. Iskazao je posebno zadovoljstvo što izabire Split za nastavak školovanja.

2018_08_07_Maturantica 03.jpgIspite iz Matematike i Fizike Iva Madunić je riješila sa 100%, a preko 90% postigla je i na ispitima Engleskog i Hrvatskog. Pobjede i izvrsne rezultate nastavit će nizati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu gdje je upisala studij Računarstva. 2018_08_07_Maturantica 02.jpgNagradu Soljačić dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja najboljim učenicima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi. Kao savjet svojim kolegama maturantima, ali i budućim generacijama maturanata Iva je poručila da vježbaju i svakako pogledaju ispite iz prethodnih godina.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba