index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Svečano otvorena 1. međunarodna konferencija „Talenti i dual karijera u sportu“

„Koliko je važan profesionalni razvoj i stručna podrška jasno smo mogli vidjeti i u svjetlu aktualnog Svjetskog nogometnog prvenstva koje je pokazalo da je uspjeh dio dugog puta koji prati sportaše“ rekla je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović  ...

2018_07_13_sport1.jpg ... u svom pozdravnom govoru na današnjoj svečanosti otvorenja 1. međunarodnu konferenciju  „Talenti i dual karijera u sportu“ na splitskom Pravnom fakultetu.
Konferenciju, u čijem radnom dijelu će naredna dva dana sudjelovati više od 200 stručnjaka i sportaša, otvorio je predsjednik EU komisije za sport Yves le Lostecque, a uvodno obraćanje u ime organizatora, Kineziološkog fakulteta iz Splita, imala je dekanica Đurđica Miletić koja je naglasila važnost ovog znanstveno-sportskog skupa u smislu razmijene iskustava u procesu obrazovanja sportaša.
2018_07_13_sport2.jpg„Split je jedan veliki rasadnik sportskih talenata, a da bi im se pružila podrška potrebna su određena znanja“ , ocijenila je u svom govoru predstojnica Središnjeg državnog ureda za šport Martina Jeričević. Predsjednik Organizacijskog odbora konferencije, Dražen Čular uz zahvale svima koji su dali doprinos da se ovako značajna konferencija održi u Splitu, glavnom gradu sporta u Republici Hrvatskoj, naglasio je da naš grad ne samo što ima brojna sportska odličja nego se može pohvaliti i sa 140 godina tradicije tjelovježbe i školovanja stručnih kadrova u sportu.
1. međunarodnu konferenciju „Talenti i dual karijera u sportu“ organizirana je pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Grada Splita, Grada Kaštela, Splitsko-dalmatinske županije i Središnjeg državnog ureda za sport, a na današnjoj svečanosti otvorenja u ime Grada Splita uz zamjenicu gradonačelnika Jelenu Hrgović nazočili su pročelnik Službe društvenih djelatnosti Mate Omazić i voditelj Odsjeka za sport Igor Maretić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba