index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

Sudionici „Malog Splita“ u Banovini

Pljesak i pjesma orili su se danas gradskom upravom prigodom prijema malih natjecateljica i natjecatelja koji će nastupiti na ovogodišnjem dječjem festivalu - Mali Split. Raspjevanu djecu i njihove mentore, na čelu s 'kapetanom' Jovicom Škarom, primila je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović.

2018_06_29_mali-split1.jpg Dočekana gromoglasnim pljeskom, zamjenica Hrgović uzvratila je dobrodošlicom i lijepim željama pred nedjeljni nastup na Prokurativama: „Ponosni smo što ste 28. godina očuvali ovu lijepu tradiciju. Mnoga djeca koja su stasala na Malom Splitu sada su već iskusni pjevači. Hvala mentorima i roditeljima, što ste im dali motiv da usmjere i razviju svoje talente, ali i prave vrijednosti.“ 2018_06_29_mali-split2.jpg
Podsjetivši još jednom na veliku tradiciju Malog Splita, umjetnički ravnatelj festivala, Jovica Škaro, zahvalio se Gradu Splitu na potpori, podsjetio na dugu i uspješnu tradiciju Malog Splita, te najavio daljnje međunarodno jačanje festivala. 
Veselo druženje zaokruženo je pjesmom, uz obećanje zamjenice Hrgović da će osobno u nedjelju uživati u festivalu koji će, kako je rekla, sigurno biti lijep uvod u vedru nogometnu večer.
Inače, ovogodišnji Mali Split predstavit će 24 nove skladbe, na prelijepim Prokurativama u nedjelju, 1. srpnja 2018. s početkom u 18.00 sati.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba